Nigdy nie sądziłam, że zupa z cukrowego groszku stanie się moim ukochanym daniem, ale po wizycie w restauracji Lu Cocina y Alma, nie mam wątpliwości, że jest to jeden z moich ukochanych smaków.
Kameralne, przepięknie urządzone miejsce, położone blisko starówki w Jerez. Wszystko tu jest dopracowane w najmniejszym szczególe, nawet łazienki przypominają wygodne pokoje.
Kuchnia stoi na środku, dzięki temu możemy obserwować jak powstają wszystkie dania, a w samej restauracji jest tylko kilka stolików.
Do wyboru 2 menu- mniejsze i większe. Już po mniejszym można się wytoczyć z restauracji, więc większe menu jest na pewno dla osób lubiących bardzo dużo zjeść.
Przystawki, zupy, dania ciepłe i przede wszystkim mnóstwo przepysznych deserów.
Wspaniałe jest to, że nie musimy wybierać deseru, tylko próbujemy wszystkich po kolei.
Rezerwacji dokonujemy z kilkudniowym wyprzedzeniem i jest możliwość zamiany na dania wegetariańskie lub rybne jeśli odpowiednio wcześnie uprzedzimy obsługę.
…
…
…
…
…
…
…
…